Această prăjitură de ciocolată este gata în timp record. Nu vei pierde mult timp în bucătărie și le vei oferi celor dragi un desert delicios.
Ingrediente
- 24 biscuiți digestivi (1 pachet)
- 1/3 cană zahăr pudră
- 1/3 cană unt topit
- 1 1/2 căni frișcă lichidă
- 2 lingurițe esență de vanilie
- 100-150 grame ciocolată neagră, rasă
- 1 ciocolată cu lapte, bucăți
Vezi și: Cum faci IRISH COFFEE. Răsfățul de weekend! REȚETA autentică
Cum se prepară
Folosește blenderul pentru a zdrobi biscuiții. Adaugă zahărul pudră și untul topi și apoi amestecă. Tapetează un vas de copt cu hârtie pergament, mută compoziția în el, tasează și lasă la rece 30 minute, potrivit retete.unica.ro. Toarnă frișca lichidă într-o oală la foc mic, adaugă esența de vanilie și amestecă. Când începe să fiarbă, adaugă ciocolata rasă și pe cea cu lapte. Amestecă până se topește, apoi ia de pe foc. Toarnă amestecul peste blatul de biscuiți și lasă la rece 2 ore. Porționează și servește.
Vezi și: PLĂCINTĂ cu varză. Rețeta RUSEASCĂ de Coulibiak. Este delicioasă!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News