Prăjitură de ovăz cu cacao, fără zahăr. Desert rapid: Rețeta

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă vrei un desert rapid, sănătos și delicios, această prăjitură te va cuceri. Iată cum se prepară.

Ingrediente

 3 banane foarte coapte
 3 ouă
 3 linguri de cacao
 9 linguri de ovăz

Cum se prepară

Bananele se pisează până ajung la consistența de piure, potrivit retete.unica.ro. Se adaugă ouăle și se amestecă. Se adaugă ovăzul. Se încorporează pudra de cacao. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. Prăjitura cu ovăz și cacao se coace la 180 – 200 de grade Celsius timp de 20 de minute.

Vezi și: Prăjitură de post: Fantezie de ananas. Cum se prepară - Rețeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel