Prăjitură delicioasă din doar două ingrediente. Rețetă extraordinară de ușoară. Oricine o poate face! Iată cât de ușor se prepară.
Ingrediente
250 g Nutella sau Finetii sau orice alt tip de ciocolată
4 ouă mari.
Mod de preparare
Se bat ouăle cu mixerul, la cea mai mare viteză, până când acestea își triplează volumul. Se pune crema de ciocolată într-un bol și se topeşte la bain marie. Este suficient doar să se înmoaie puțin. În bolul cu ciocolata topită, adăugăm o treime din ouăle bătute și amestecăm, până când se omogenizează bine totul. Adăugăm apoi, treptat și restul de ouă. Punem compoziția într-o tavă adâncă, în care am pus în prealabil foaie de copt, o dăm la cuptor, la foc mic, aproximativ 20 de minute.
Vezi și: Chec pufos simplu. Rețeta clasică, economică
De ce să fierbi ouăle învelite în staniol. Trucul secret folosit de gospodinele istețe
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu