Prăjitura "Denisa" se prepară extrem de ușor, cu ingrediente simple, la îndemâna oricui. Este pur și simplu delicioasă. Iată rețeta.
Publicitate
Ingrediente blat
6 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri făină
Preparare: Se amestecă ingredientele, până se omogenizează şi se dă la copt.
Vezi și: Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect
Crema 1
Ingrediente
6 gălbenuşuri
150 grame zahăr
2 linguri făină
1 pachet margarină
Vezi și: Prăjitura CIO-CIO-SAN. Rețeta veche și delicioasă. Este de nerefuzat!
Preparare: Gălbenuşurile se freacă cu zahărul, se adaugă făina, se fierb pe aburi. Când se dă jos de pe foc, se pune margarina frecată spumă.
Crema 2
Ingrediente
6 albuşuri
12 linguri zahăr
2 linguri zahăr ars
Preparare: Albuşurile se bat spumă cu zahărul şi se pune treptat zahărul ars.
Vezi și: Prăjitura TELEVIZOR. Rețeta veche din caietul mamei
Asamblare
Blatul se însiropează, se pune prima cremă, apoi a doua.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu