Prăjitura Florentina este un desert rapid, ușor și extrem de gustos. Dacă nu ai încercat niciodată această rețetă, ar fi timpul să o faci. Iată de ce ai nevoie.
Ingrediente
1/2 l lapte
350 g zahăr
2 linguri cacao
vanilie
3 ouă
100 g frişcă
Vezi și: Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!
Cum se prepară
Se bat ouăle cu ţelul, într-un vas, se toarnă zahărul în ploaie şi se bate până când acesta se topeşte, scrie prajituria.ro. Se adaugă cacao şi vanilie şi se bate compoziţia încă 5 minute.
Se toarnă peste ouă laptele fierbinte şi se amestecă bine compoziţia. Se pune crema în ceşti care se aşază pe o tavă cu puţină apă şi se bagă la cuptor pentru 1 oră. Se scot ceştile din cuptor, se lasă la răcit şi se serveşte crema ornată cu frişcă.
Vezi și: Prăjitura ALEXANDRU. Rețeta spectaculoasă cu gust divin. O vei adora!
Piureul de cartofi pus în supe și sosuri, cel mai eficient truc. Te ajută extrem de mult!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu