Prăjitura MIGNON cu nuci este un desert special, numai bun atunci când vrei să le faci o surpriză celor dragi. Iată cum se prepară.
Publicitate
Ingrediente bază
150 grame zahăr
150 grame miez de nucă
5 ouă
2 linguri pesmet
1 pachet vanilie
Preparare: Într-un castron se pun gălbenuşurile cu zahărul şi se freacă până devine ca o cremă. Se adaugă miezul de nucă, pesmetul, albuşurile bătute spumă. Se coace într-o tavă dreptunghiulară timp de 15 min.
Vezi și: Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect
Ingrediente cremă
3 linguri cacao
10 linguri zahăr
4 linguri apă
2 linguriţe rom
1 pachet margarină
Preparare: Se pune la fiert apa cu zahărul până clocoteşte, apoi se adaugă cacao. Se lasă să se răcească puţin, apoi se pune untul, esenţa şi se amestecă bine, scrie alinacuisine.ro.
Vezi și: Prăjitura DENISA. Rețeta veche pe care orice copil o adoră
Asambalare
Compoziţia scoasă din cuptor se taie pătrate, peste care se pune crema şi se presară nuca pisată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu