Prăjitură super-pufoasă cu iaurt, FĂRĂ făină și unt. Rețetă delicioasă, cu un ingredient SECRET

Fără făină și unt, această prăjitură cu iaurt este absolut delicioasă! Unde mai pui că se prepară rapid. 

 

Rețeta este o tehnică de patiserie formidabilă, cunoscută de bucătari. În loc de făină, aceștia folosesc amidonul de porumb. 

Ingrediente:

- o cutie de iaurt grecesc
- 3 ouă
- 1 cană mare de amidon de porumb
- 5 linguri de zahăr de cocos
- O linguriță de drojdie
- ½ cană de brânză albă simplă

Pregătire:

1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Amestecă ouăle și iaurtul cu un tel, într-un castron mare.

3. În timp ce amesteci, adaugă pudra de porumb treptat, apoi zahărul din nucă de cocos, brânza de vaci și în cele din urmă drojdia. Amestecă până obții o pastă netedă, fără cocoloașe.

4. Toarnă acest preparat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.

Această prăjitură poate fi mâncată la micul dejun sau ca gustare, deoarece este moale și ușoară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel