Merele sunt vedetele toamnei, așă că îți sugerăm să prepari această prăjitură super delicioasă.
Ingrediente
250g unt
1 plic zahăr vanilat
350 g făină
250 g zahăr
1 plic praf de copt
5 ouă
1 kg mere
1 linguriță praf de scorțișoară
10 g zahăr pudră
Mod de preparare
Amectecă într-un bol untul la temperatura camerei, zahărul, zahărul vanilat și ouăle. Adaugă făina și praful de copt și amestecă, până obții o compoziție omogenă.
Curăță merele de coajă, tăie-le cubulețe și pune-le peste aluatul obținut. Presără praful de scorțișoară și amestecă.
Toarnă amestecul obținut într-o tavă detașabilă, unsă cu unt și tapetată cu făină.
Bagă tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 45-50 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu