Această rețetă este una veche și delicioasă. Prăjitura TELEVIZOR se prepară foarte simplu, iar gustul este fabulos. Iată ce pași trebuie să urmezi.
1 ou
7 linguri zahăr
7 linguri lapte
50 grame unt
1 linguriţă amoniac stins
un praf de sare
cacao
250 grame făină
Pentru blat
6 ouă
6 linguri de zahăr
7 linguri făină
Pentru cremă
5 gălbenuşuri
1 3/4 cană zahăr
1 litru lapte
8 linguri făină
2 lămâi
1/2 pachet unt
Vezi și: Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect
Preparare blat
Se amestecă ingredientele, se dă totul la copt separat.
Preparare foi
Se omogenizează ingredientele, se fac două foi, se dau separat la copt pe fundul tăvii.
Preparare crema
Gălbenușurile se freacă cu zahărul, se adaugă alternativ laptele şi făina, scrie alinacuisine.ro. Se pune pe foc şi se fierbe bine. Când e fiartă, se dă jos de pe foc şi se adaugă coaja şi zeama de la lămâi (dacă nu estre trataă chimic) şi untul. Se omogenizează. Nu se dă la rece!
Vezi și: Club Sandwich, cea mai gustoasă rețetă. Acum, îl poți prepara acasă rapid!
Asamblare
Se pune prima foaie, 1/2 crema caldă, blatul însiropat puţin, cealaltă jumătate de cremă caldă, foaie. Se pudrează.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu