Această prăjiturică rapidă, fără coacere, îți va transforma zilele de weekend într-o adevărată sărbătoare. Cei dragi te vor lăuda. Iată rețeta.
Ingrediente
100 grame biscuiti
o cană de lapte dulce
1 plic budincă de vanilie
500 grame frişcă
100 grame ciocolată neagră
Cum se prepară
Într-o tavă adâncă se pun biscuiţii uniform, apoi se prepară crema. Se amestecă laptele cu budinca de vanilie şi se amestecă bine, până devine o compoziţie uniformă. Apoi se adaugă frişcă şi se amestecă din nou, potrivit deeacookies. Crema obţinută se întinde pe biscuiţi, în tava pregătită înainte. În funcţie de cantitatea dorită, se alternează stratul de biscuiţi cu cel de cremă, astfel încât deasupra, la final, să fie biscuiţii.
Într-un vas separat se pune ciocolata şi se bagă la cuptorul cu microunde pentru 40 secunde, ca să se topească, apoi se întinde pe prăjitură, astfel încât să acopere toată suprafaţa. E recomandat ca desertul să stea la frigider pentru cel puţin o oră şi jumătate. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu