Rareș Bogdan, atac dur la Clotilde Armand: Să priceapă că a pierdut alegerile. Nu suntem o colonie franceză

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Rareș Bogdan a avut un atac cât se poate de direct la adresa candidatei USR, Clotilde Armand.

Procesul de predare și primire al buletinelor de vot la Biroul Electoral al Sectorului 1 s-a suspendat. Conform datelor, președinta Biroului a ieșit în fața oamenilor și a anunțat suspendarea. Important de menționat este faptul că, de obicei, aceasta este o decizie care se ia la nivelul BEC. Practic, oamenii pot lăsa zecile de saci de vot ca să meargă acasă. Voturile vor fi păzite pe parcursul nopții și responsabilii se vor întoarce mâine dimineața. De asemenea, ei vor lua acasă tabletele și procesele verbale. Foarte mulți dintre aceștia nu vor să predea sacii de votare pentru că le este frică ca nu cumva să fie o fraudă la mijloc. 

Clotilde Armand a depus mai multe plângeri penale împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. George Tuță, candidatul PNL-PSD are câteva sute de voturi în avans. Fosta primăriță nu recunoaște înfrângerea. Rareș Bogdan a avut un atac cât se poate de direct la adresa candidatei USR în cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN. 

"A reușit în urmă cu 4 ani de zile să sfideze cetățenii români și crede că România este Arondismentul 15 din Paris"

"Cineva încearcă să-și bată joc de statul român. A reușit în urmă cu 4 ani de zile să sfideze cetățenii români și crede că România este Arondismentul 15 din Paris, un loc unde jandarmeria și poliția nu mai pot intra. Pentru a intra, statul francez folosește armata. O asigur pe doamna Armand și pe cei care o susțin, indiferent de unde sunt și de la ce ambasadă, că în momentul de față statul român este suficient de puternic pentru a nu lăsa pe nimeni să-și bată joc nici de cetățean, nici de vot, și nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat acum 4 ani de zile. Oricât și-ar rupe cămașa, oricât ar da cu pumnul de pământ, nu se va întâmpla acest lucru. În momentul acesta o spun din clar. George Tuță este primar. Sunt 850 de voturi diferență între domnia sa și Clotilde Armand. Nu vom ceda. Atrag atenția tuturor care vor încerca să folosească orice stratagemă pentru a bloca procesul de numărare a voturilor că nu mai ține. Acum 4 ani de zile lucrurile s-au întâmplat pentru că nimeni nu a reacționat. Noi nu suntem Arondismentul 15 din Paris. Este extrem de simplu ce se întâmplă. Cei care sunt cuplați la banii din sectorul 1, cei care consideră că România este un stat fără câini, și consideră că pot să-și bată joc ca de o colonie, încearcă în momentul acesta să aducă presiuni pentru a impune un om care a luat mai puține voturi decât candidatul PNL-PSD. Îi asigur că nu vom ceda. Îi asigur că ce s-a întâmplat în urmă cu 4 ani de zile nu se va întâmpla. Nu dorim altceva decât autoritatea statului să-și facă datoria. Oamenii să fie lăsați să meargă acasă, nu să fie ținuți, nu să fie o bătaie de joc după 48 de ore de nesomn, iar presiunile venite din partea acestei doamne, care consideră România ca  o colonie din Africa neagră, să înceteze. Domnia sa a pierdut alegerile. Să priceapă că a pierdut alegerile în sectorul 1. Nu suntem o colonie franceză", a spus Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI:

Clotilde Armand, criză de nervi în scandalul sacilor cu voturi. ”Țe se întâmplă”?

Cozi uriașe la Birourile Electorale, pentru depunerea sacilor cu voturi. La Sectoarele 1 și 2 se stă de mai bine de 30 de ore. Au intervenit ambulanțele - Foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel