Predicția lui Ciolacu privind economia României

Sursă foto: Guvernul României/ Marcel Ciolacu
Sursă foto: Guvernul României/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu spune că România este pe drumul cel bun, astfel că 2024 nu va aduce recesiune, dar și că întregul ANAF va fi complet digitalizat în decursul acestui an.

Prezent în platoul Antena 3 CNN, premierul României, Marcel Ciolacu, a vorbit despre actualele crize ale românilor, menționând un detaliu important: România nu a intrat, și nici nu va intra, în recesiune anul acesta.

Este un anunț mult așteptat de români, având în vedere tensiunile care se acumulează tot mai mult în societatea românească.

În ciuda protestelor și „frustrărilor”- după cum le numește chiar premierul, România, spune acesta, este pe drumul cel bun:

„Dacă nu putem găsi metode cu societatea, cu patronatele, cu sindicatele să menținem acest echilibru, până la urmă fragil...Repet, România nu a intrat în recesiune economică. Ne-a ajutat geopoliticul, situația din România și unde suntem așezați.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dacă România va intra în recesiune anul acesta, așa cum s-a întâmplat în nenumărate alte țări, premierul a răspuns:

„Nu, categoric nu. Negociez orice. Am și anunțat că toate măsurile de combatere a evaziunii fiscale vor fi puse în aplicare. Digitalizarea ANAF-ului va avea loc anul acesta, după 33 de ani. Știu că am deranjat multă lume, mi-am asumat acest lucru. Voi continua reorganizarea sistemului bugetar. Știu că deranjez. Altfel, dacă nu vom face aceste lucruri și nu găsim înțelegere și un dialog corect între noi ne prăbușim. Gratuit, de această dată gratuit (N.R. ne prăbușim). România, și o spun cu toată tăria, este în direcția corectă.

Ne-am pierdut răbdarea? Și eu mi-am pierdut răbdarea, și voi. După atâtea crize, după atâtea frustrări și atâta batjocură - poate în van - față de români... După atâta umilință pe care am suportat-o... Sunt ferm convins că toate aceste lucruri s-au acumulat.”, a mai spus Marcel Ciolacu, în cadrul emisiunii de la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel