Predoiu, o nouă vizită la IPJ Constanța: Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate

AGERPRES
AGERPRES

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Cătălin predoiu anunță, într-o postare pe Facebook, că a participat astăzi, 1 septembrie 2023, la o ntâlnire de lucru la IPJ Constanța.

„Astăzi, 1 septembrie, am avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu și echipa de conducere interimară a IPJ, condusă de comisar-șef Mădălina Vlangăr, și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului.

Am discutat pe larg despre prioritățile operaționale ale Inspectoratului pentru perioada următoare, dar și despre analiza cazului Vama Veche. Un subiect deosebit de important a fost proiectul pilot de reorganizare completă a IPJ Constanța.

Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă. Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei.

Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nou atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist.“, a scris Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel