Preferi cafeaua cu lapte și zahăr? Iată ordinea în care trebuie să adaugi ingredientele

Cafea
Cafea

Îți place cafeaua cu lapte și zahăr? Iată în ce ordine ar trebui să adaugi ingredientele.

Atunci când adaugi în cafea mult lapte, pe care nu îl încălzești în prealabil, și adaugi și zahăr, temperatura băuturii scade foarte mult. În acest fel, zahărul nu se poate descompune în mod corespunzător, așa că ajungi să ai multe granule pe fundul cănii.

În mod evident, adăugarea laptelui rece direct din frigider reduce temperatura totală, micșorând capacitatea cafelei ca solvent.

Acesta este motivul pentru care trebuie să adaugi întotdeauna zahărul înaintea laptelui și să te asiguri că zahărul se dizolvă, notează eva.ro.

VEZI ȘI: Zodia care stârnește invidia tuturor. Urmează o bucurie mare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel