Prelipceanu, uimit de victoria cu care s-a lăudat Nicușor Dan: La o populație de două milioane și jumătate, spuneți că în Cișmigiu s-a reparat un pod?!

Digi
Digi

Cosmin Prelipceanu l-a întrebat pe Nicușor Dan ce a vrut să zică atunci când a spus „Noi, fiind o naţie latină, ne place să ne autoflagelăm, aşa, dar Bucureştiul arată puţin mai bine decât ni se pare nouă că arată”.

„Ați făcut o afirmație care pe unii i-a lăsat cu gura căscată. Ați zis: „Noi, fiind o naţie latină, ne place să ne autoflagelăm, aşa, dar Bucureştiul arată puţin mai bine decât ni se pare nouă că arată”. Întrebarea mea este unde arată Bucureștiul mai bine decât ni se pare nouă?”, l-a întrebat realizatorul TV pe Nicușor Dan.

„Sunt lucruri care s-au îmbunătățit în București. Dacă facem o comparație cu alte orașe, cred că... Dar să vă dau un exemplu: podul din Parcul Cișmigiu a fost reparat. Arată mai bine”, a răspuns primarul general.

Cosmin Prelipceanu a continuat: „Ce populație estimați că are Bucureștiul?”

„Două milioane și jumătate”, a răspuns edilul la Digi 24.

„La o populație de două milioane și jumătate, dumneavoastră spuneți că în Cișmigiu s-a reparat un pod?!”, a replicat Cosmin Prelipceanu.

„În Cișmigiu s-a reparat un pod, pe sute de kilometri de șosele s-au trasat marcaje. În Parcul Tineretului s-au asfaltat trei kilometri de alei, în Parcul Circului s-au schimbat integral locurile de joacă. Au venit 35 de tramvaie noi. Sunt lucruri care se întâmplă în București”, a continuat Nicușor Dan.

VEZI ȘI: Hanul Solacolu vs. Palatul Știrbei: Privații cu care se luptă Salvatorul Bucureștiului au salvat zeci de clădiri istorice, în timp ce Nicușor Dan nu a reușit să proptească un zid cu doi stâlpi - https://www.dcnews.ro/hanul-solacolu-vs-palatul-stirbei-vila-ormolu-casino-victoria-privatii-cu-care-se-lupta-salvatorul-bucurestiului-au-salvat-zeci-de-cladiri-istorice-in-timp-ce-nicusor-nu-a-reusit-sa-propteasca-u_915509.html

VEZI ȘI: Deși românii nu își mai permit credite, prețurile la apartamente explodează și din cauza lui Nicușor Dan. Cât a ajuns să coste un apartament aproape de Drumul Taberei - https://www.dcnews.ro/desi-romanii-nu-isi-mai-permit-credite-preturile-la-apartamente-explodeaza-cat-a-ajuns-sa-coste-un-apartament-cu-trei-camere-in-drumul-taberei_915339.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel