Prelungirea referendumului de la Constanţa ilegală. Prefectul face plângere împotrvia BEJ

Claudiu-Palaz
Claudiu-Palaz

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, susţine că decizia Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţean de prelungire a procesului electoral până la ora 21.00 este una abuzivă şi că va face plângere penală împotriva membrilor Biroului care au luat această decizie.

"Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Constanţa a hotărât prelungirea programului de votare până la ora 21.00, decizie abuzivă luată ca urmare a solicitărilor venite din partea PSD şi PNL. Cred că doar o inconştienţă a membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie poate determina o asemenea decizie sau pur şi simplu gândirea aberantă a celui care a iniţiat şi organizat acest pseudo-proces electoral poate să îi pună într-o situaţie atât de vulnerabilă din punctul de vedere a respectării legii pe preşedinţii secţiilor de votare. Pur şi simplu BECJ Constanţa profită de necunoaşterea legislaţiei de către aceştia, punându-i în situaţia de a încălca grav legea numai şi numai pentru că Nicuşor Constantinescu, în disperarea că nu-şi atinge obiectivul pervers, şi anume o falsă legitimitate a unui referendum organizat într-o crasă manipulare a cetăţenilor din judeţul Constanţa şi cu grave încălcări ale procedurilor electorale, să poată să obţină validarea referendumului", arată prefectul de Constanţa, informează Mediafax.

El a precizat că luni va face plângeri penale împotriva celor patru membri ai Biroului Electoral care au votat această hotărâre, în timp ce preşedintele Biroului Electoral a votat împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel