Premierul Boc aşteaptă o analiză a Corpului de control privind drepturile revoluţionarilor şi vrea o lege nouă în domeniu

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, luni, că aşteaptă o verificare a Corpului de control al premierului privind drepturile acordate revoluţionarilor, pentru care statul plăteşte anual 110 milioane de euro.

emil-boc-la-b1tvÎntr-o emisiune a postului B1TV, şeful Guvernului a vrea că cere sprijinul Coaliţiei pentru a promova în Parlament un proiect de lege pentru echilibrarea drepturilor acordate revoluţionarilor, în condiţiile în care numărul beneficiarilor de pe urma indemnizaţiilor pentru revoluţionari a crescut de la 4.000 la aproape 17.000 în şapte ani. "Aştept acum să îmi facă o analiză Corpul de control al primului-ministru pe marginea inclusiv a temelor sesizate de mass-media şi, în al doilea rând, vreau să văd dacă voi avea suportul în coaliţie pentru a face ordine şi în acest domeniu Am nevoie de o lege în Parlament pentru a putea să pun lucrurile în ordine şi pentru a restabili echilibrul necesar pe cele două componente sesizate. Sunt 110 miliarde de euro care se cheltuiesc anual pentru drepturile revoluţionarilor şi numărul lor a crescut de la 4.000 în 2004 la aproape 17.000 în prezent. Aceste lucruri vor fi verificate, numai că nu pot face acest lucru fără sprijinul coaliţiei", a spus Boc, la postul B1TV.

Sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel