Premierul Ciolacu - la Atena, la o reuniune a şefilor de stat şi de Guvern din regiune / Update

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, luni, la Atena, o întrevedere cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, în cadrul căreia discuţiile au vizat consolidarea cooperării bilaterale şi regionale, precum şi sprijinul pentru Ucraina, Republica Moldova şi ţările din Balcanii de Vest. 

 

Update

Ciolacu - întrevedere cu premierul grec, la Atena; discuţiile au vizat consolidarea cooperării bilaterale şi regionale

Şeful Executivului de la Bucureşti participă, luni, la Atena, la o reuniune de lucru a şefilor de stat şi de Guvern din sud-estul Europei şi Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis.

'Super întâlnire cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis. Am discutat despre cum să ne consolidăm cooperarea bilaterală şi regională, să sprijinim Ucraina, Republica Moldova şi ţările din Balcanii de Vest în calea lor europeană şi să ne apropiem de aderarea la Schengen', a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Știrea inițială

Premierul Marcel Ciolacu va participa luni, la Atena, la o reuniune de lucru a şefilor de stat şi de Guvern din sud-estul Europei şi Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis. 

Potrivit unui anunţ al Guvernului, discuţiile se vor concentra pe dezvoltarea cooperării regionale în sud-estul Europei, dar şi pe provocările ridicate de evoluţiile conflictului din Ucraina asupra statelor participante la dialogul de la Atena.

La această reuniune vor mai participa, alături de şefii de stat şi de Guvern din regiune, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedintele Consiliului European, Charles Michel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel