Premierul Ciolacu a vizitat, miercuri dimineaţă, Spitalul 'Marie Curie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, miercuri dimineaţă, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Sklodowska Curie', anunţă Guvernul.

Premierul Marcel Ciolacu a mulţumit, marţi seara, personalului medical şi unităţilor de intervenţie implicate în stingerea incendiului de la Spitalul 'Nicolae Robănescu'.

'Mulţumesc personalului medical şi unităţilor de intervenţie pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă în această seară în cazul exploziei urmate de incendiu, de la Centrul Clinic de Recuperare 'Dr. Nicolae Robănescu'. Cel mai important este că toţi copiii şi personalul medical sunt acum în siguranţă, fiind transferaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Marie S. Curie, a scris Ciolacu pe Facebook. 

79 de copii şi 21 de aparţinători au fost transferaţi, marţi seară, de la Spitalul 'Nicolae Robănescu' la spitalul 'Marie Curie'.

Un incendiu a izbucnit, în aceeaşi seară, la un transformator aflat în curtea Spitalului 'Nicolae Robănescu', iar focul s-a extins şi la două autoturisme, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov. Nu s-au înregistrat victime. 

Vezi detalii aici - Explozie urmată de incendiu în curtea spitalului dr. Nicolae Robănescu. Au fost evacuați 110 copii și preluați imediat de ”Marie Curie”/ Incendiul a fost lichidat - Update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel