Premierul Franței a fost operat în weekend. Astăzi este la serviciu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prim-ministrul francez Michel Barnier a fost operat.

Citește și - Premierul Barnier a prezentat un plan care vizează problemele financiare ale Franței

Prim-ministrul Franței Michel Barnier, în vârstă de 73 de ani, 'a fost operat în acest weekend de o leziune cervicală', urmând ca 'rezultatele analizei' să fie 'cunoscute peste câteva săptămâni', a informat luni medicul său, într-un comunicat difuzat de Palatul Matignon, sediul guvernului francez, transmite AFP.

Opeat în weekend, azi și-a reluat normal lucrul la Matignon



'Totul s-a petrecut foarte bine. El şi-a reluat normal lucrul astăzi la Matignon şi îşi va reîncepe activităţile publice cu Consiliul de miniştri joi', a adăugat medicul lui Barnier. Solicitate de AFP, serviciile premierului nu au dorit să ofere alte precizări, nici despre patologia de care suferă şeful guvernului, nici despre intervenţia chirurgicală.

Michel Barnier, desemnat prim-ministru în septembrie de preşedintele Emmanuel Macron pentru a conduce un guvern minoritar, a avut două mandate de comisar european şi a negociat cu succes condiţiile Brexit-ului, notează Agerpres.

Citește și - Franța și Germania fac "ziduri" în Schengen, cum este afectată România. Iulian Chifu: Ce ascund deciziile "unilaterale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel