Premierul Marcel Ciolacu discută la Palatul Victoria cu primarii din București

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din București și miniștri responsabili pentru a discuta gestionarea traficului din Capitală și asigurarea energiei termice pe perioada iernii.

Marți după-amiază, premierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire de lucru la Palatul Victoria cu primarii din București și miniștrii responsabili de gestionarea traficului și asigurarea energiei termice pe timpul iernii.

La întâlnire au participat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarii de sector: George Tuță (Sector 1), Rareș Hopincă (Sector 2), Robert Negoiță (Sector 3), Daniel Băluță (Sector 4), Cristian Popescu Piedone (Sector 5) și Vlad Popescu Piedone, noul primar ales al Sectorului 5.

Din partea Guvernului, au fost prezenți miniștri cu responsabilități cheie în aceste domenii, printre care Sorin Grindeanu (Transporturi), Cătălin Predoiu (Interne), Sebastian Burduja (Energie), Adrian Veștea (Dezvoltare) și Ligia Deca (Educație).

Discuțiile s-au concentrat pe soluționarea problemelor de trafic din Capitală, precum și pe măsurile necesare pentru a asigura furnizarea neîntreruptă a energiei termice în sezonul rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel