Premierul Marcel Ciolacu, discuții la nivel înalt cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta

foto: Instagram, @familiaregalaaromaniei
foto: Instagram, @familiaregalaaromaniei

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere la nivel înalt cu Majestatea Sa Margareta și Principele Consort.

Prim-ministrul Guvernului României, Marcel Ciolacu, a fost invitat astăzi la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, se arată într-o postare pe profilul de Instagram al Casei Regale.

Potrivit Biroului de presă al Casei Regale, Custodele Coroanei şi prim-ministrul au purtat o amplă discuţie referitoare la acţiunea publică a Casei Regale în consolidarea societăţii româneşti şi a comunităţilor locale, în aprofundarea rolului ţării noastre în cadrul Uniunii Europene şi NATO, precum şi în susţinerea regală a integrării europene a Republicii Moldova.

La întâlnire a fost prezent Principele Consort.

După dejun, prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost invitat în Sala Regilor, unde a semnat în Cartea de Aur a Palatului Elisabeta.

Sărbătoare la Palatul Regal din București

Vineri, 6 octombrie 2023, la Palatul Regal din București (Calea Victoriei, nr. 49-53), la ora 17, Majestatea Sa Custodele Coroanei române va fi gazda sărbătoririi a 140 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș. Vor fi prezenți Altețele Lor Regale Principele Consort și Principesa Sofia, informează printr-un comunicat oficial Secretariatul Regal.

Evenimentul va avea loc în Sufrageria de Stat a Palatului Regal și va reuni membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanți ai Ministerului Apărarii Naționale, membri ai Parlamentului României, reprezentanți ai instituțiilor de cultură, ai mediului academic și societății civile.

Cu această ocazie, Monetăria Statului va lansa emisiunea medalistică "140 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș". Își va da concursul Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel