Premierul Marcel Ciolacu transmite felicitări Partidului Laburist pentru victoria din Marea Britanie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Citește în articol mesajul transmis de premierul României, Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a transmis felicitări Partidului Laburist din Marea Britanie pentru victoria de la alegerile legislative. 

Vezi: Alegerile din UK: Laburiștii au câștigat o super majoritate, Sunak a fost pedepsit la urne. Cel mai mic rezultat din istoria conservatorilor

„Felicitări Partidului Laburist pentru victoria sa importantă. Social-democraţia este în creştere”, a scris Ciolacu pe X.

Prim-ministrul Ciolacu a scris despre liderul Keir Starmer că a arătat că este un lider foarte bun. De asemenea, Ciolacu și-a exprimat încrederea cu privire la colaborarea cu liderul laburist Keir Starmer.

”Marea Britanie este un partener strategic şi casă pentru mii de români”, a adăugat premierul Ciolacu.

Următorul premier al Marii Britanii

Keir Starmer, liderul laburiștilor, a declarat că Marea Britanie este ”pregătită pentru schimbare” şi aspiră la o revenire a ”politicii ca un serviciu făcut publicului”.

Liderul Partidului Laburist urmează să devină premier, după ce partidul său a obținut o victorie puternică la alegerile legislative

„Alegătorii de aici şi din întreaga ţară au vorbit şi sunt pregătiţi pentru schimbare, pentru a pune capăt politicii spectacolului şi a reveni la politică ca un serviciu făcut publicului”, a spus fostul avocat pentru drepturile omului de 61 de ani într-un discurs după realegerea sa în circumscripţia din nordul Londrei, conform Agerpres.

Laburiștii ar câștiga 410 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, conform unui sondaj publicat joi seara.

Citește în continuare aici: Marea Britanie, ”pregătită pentru schimbare”, susține următorul premier laburist Keir Starmer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel