Premierul Spaniei vine la București. Pedro Sanchez, invitat de PSD la reuniunea Internaţionalei Socialiste

Pemierul Spaniei, Pedro Sanchez.
Pemierul Spaniei, Pedro Sanchez.

Sâmbătă, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, Partidul Social Democrat (PSD) va organiza reuniunea Internaţionalei Socialiste – secţiunea Europa, eveniment la care va fi prezent preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, care deţine şi funcţia de preşedinte al Internaţionalei Socialiste. 

Liderul social-democraţilor români, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că premierul spaniol Pedro Sanchez, descris ca un „prieten al stângii româneşti şi al României”, va participa la eveniment.

„Iată că, după Conferinţa Liderilor PES, Partidul Social Democrat găzduieşte o nouă reuniune importantă a familiei noastre politice – conferinţa Internaţionalei Socialiste, secţiunea Europa. Asta înseamnă că PSD este un partid respectat şi credibil la nivel internaţional”, a declarat Marcel Ciolacu.

Reuniunea de nivel înalt a Internaţionalei Socialiste se va desfăşura între orele 10.00 şi 12.00, urmând ca, de la ora 12.30, să aibă loc o întâlnire oficială la sediul Guvernului între premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel