Premii pentru ”profesorii excepționali” la final de an școlar. A fost stabilită comisia de selecție

Finalul anului școlar aduce premii deosebite profesorilor din campania „Liga Profesorilor Excepționali”.

 Recunoașterea muncii valoroase a profesorilor este esențială pentru a menține un sistem educațional puternic. În acest sens, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) a desfășurat la nivel național campania Liga Profesorilor Excepționali, o inițiativă care nu numai că recunoaște și celebrează excelența în educație, dar oferă și o serie de premii semnificative pentru profesorii care se fac remarcați.

În perioada 5-14 iunie are loc evaluarea poveștilor înscrise în campanie, de către o comisie formată din:

Marian Stas, expert în educație; Silvia Osman, PhD la SNSPA; Daniela Văduva, Fischer International & National Geographic Learning în România; Monica Ghiurco, modertoarea emisiunii „Educația la putere” de la TVR 2; Aimee D Albon, producătoarea emisiunii „Educația la putere” de la TVR 2; Psihologul Gabriela Maalouf, psihoterapeut și trainer NLP pentru copii și parinți; Mihai Morar – realizator Morning ZU și podcast Fain&Simplu; 2 experți în educația de excelență ai Fundației.

Comisia va selecta 20 de finaliști, iar ultima parte a competiției va fi deciză de votul publicului, online, din 17 iunie, pe fundatidanvoiculescu.ro.

Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați în funcție de numărul de voturi obținut. Premiile includ tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Aceste premii sunt concepute pentru a sprijini și îmbogăți experiența educațională atât pentru profesori, cât și pentru elevii lor.

În plus, cele mai bune trei locuri vor primi burse de merit în valoare de 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional. Aceste burse de merit reprezintă o recunoaștere a muncii excepționale pe care acești profesori o fac în fiecare zi, și un stimulent pentru a continua să se străduiască pentru excelență.

”Premiile Ligii Profesorilor Excepționali reprezintă un angajament față de dezvoltarea unei Românii educate. Este o inițiativă care subliniază importanța educației de calitate și rolul crucial pe care îl joacă profesorii în formarea viitorului țării noastre”, susține Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel