Premiul Internaţional Leonardo da Vinci a ajuns în România

Miercuri, 05 aprilie, a avut loc, la Milano, ediţia a 5-a a Premiului Internaţional Leonardo da Vinci. Printre laureaţi, s-a numărat și Simona Toader  – Director Executiv al ziarului Naţional. Lucrarea prezentată, intitulată PHOENIX, este inspirată din viaţa artistei.

”Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru oamenii minunaţi fără de care nu aş fi ajuns să trăiesc acest eveniment deosebit: doamna Profesor dr. Rodica Anghel, domnul Conferenţiar dr. Claudiu Ştefan Turculeţ, familia mea, prietenii, colegii şi toţi cei care au fost alături de mine şi cărora le mulţumesc din suflet.

Am fost invitată să particip la acest eveniment alături de artişti de pe toate continentele, premiul fiind acordat pentru meritele artistice ale participanţilor, un simbol pentru o carieră artistică importantă. Acest proiect mi-a oferit ocazia de a materializa metaphoric, prin intermediul picturii, o perioadă importantă din viaţa mea şi de aceea sunt foarte bucuroasă că această lucrare este prezentã atât în Catalogul evenimentului cât şi în vol.II al Contemporary Celebrity Masters, ambele volume beneficiind de o ţinută grafică deosebită”, a spus Simona Toader.

Festivitatea de premiere a avut loc la Muzeul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie „Leonardo da Vinci” din Milano. 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel