Premiul Internațional MICHELANGELO Geniul Italiei, de la Roma la Bucureşti. Simona Toader (Ziarul Național), printre laureați

Sâmbătă, 22 iulie, a avut loc la Roma festivitatea de decernare a Premiului Internațional MICHELANGELO Geniul Italiei. Printre laureați se află și Simona Toader - Director Executiv al ziarului Național. 

”Din momentul în care am primit invitaţia de participare, m-a urmărit imaginea plafonului pictat de Michelangelo în Capela Sixtină, în special scena „Crearea lui Adam”. Îmi aminteam, de asemenea, despre viaţa lui Michelangelo pe care am descoperit-o, în adolescenţă, citind cartea Agonie şi extaz, scrisă de Irving Stone. De aceea am dorit ca prin lucrarea pe care am pregătit-o pentru acest eveniment sã aduc un omagiu, într-o manieră personală, geniului uriaş – Michelangelo. Pentru mine este o mare bucurie participarea la acest minunat proiect şi faptul cã lucrarea mea, intitulată God’s touch, este prezentă atât în Catalogul evenimentului cât şi în vol. 4 - 2023 al Contemporary Celebrity Masters, ambele volume beneficiind de o ţinută grafică deosebită”.

Festivitatea de premiere a avut loc la Teatro Italia, Via Bari, 18, Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel