Preotul Eugen Tănăsescu a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului. Cine i-a preluat locul

Foto Facebook Eugen Tanasescu
Foto Facebook Eugen Tanasescu

Părintele Eugen Tănăseascu a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului. Anunțul a fost făcut în joi seară, prin intermediul unui comunicat de presă.

'În urma publicării unor înregistrări audio ale unor conversații private dintre (posibili) actuali și foști colaboratori ai Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu a demisionat.

Arhiepiscopia Tomisului susține că nu deține, deocamdată, informații referitoare la identitatea și intențiile persoanei/persoanelor care a/au înregistrat și, eventual, a/au prelucrat conversațiile telefonice private, fără acordul/consimțământul persoanelor înregistrate.

S-a dispus o anchetă internă în acest sens. Rezultatele acestei anchete și eventualele sancțiuni disciplinare nu vor înlătura aplicarea legislației cu privire la contravenții și infracțiuni în sistemul jurisdicțional.

Arhiepiscopia Tomisului a acceptat demisia de onoare a Părintelui Eugen Tănăsescu din funcția de Consilier Media și de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Noul purtător de cuvânt este Părintele Mircea Cristian Pricop, Consilier Canonico-juridic.'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel