Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește gulaș de ciuperci.
500 gr ciuperci champignon
1-2 fire de praz
150 gr cepșoare
1-2 linguri pastă de ardei dulce
sare
piper
chimen
1 pahar de vin alb
500 gr cartofi dulci
2-3 linguri de ulei
Se toacă prazul rondele și se călește în puțin ulei. Se adaugă ciupercile feliate și se lasă să se pătrundă ușor, amestecându-le printre rondelele de praz. Apoi, totul se stinge cu vin alb și se lasă să fiarbă până se evaporă alcoolul.
Se adaugă pasta de ardei și chimenul și se potrivește gustul gulașului de ciuperci cu sare și piper.
Cartofii se spală bine, se taie în jumătăți, se stropesc cu puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se dau la cuptor pe hârtie de copt, la temperatură mare pentru 30-35 de minute, potrivit a1.ro. Aceștia vor fi serviți drept garnitură la gulașul de ciuperci.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu