Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește un preparat ce conține carne de vită, bacon, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase.
4-5 hribi, mari
300 gr bacon feliat subțire
500 gr antricot de vită
100 gr unt
1-2 căței de usturoi
sare
piper
1 pâine toast
Hribii se taie în felii și se trag la tigaie în puțin unt aromatizat cu usturoi. Carnea de vită feliată subțire și condimentată cu sare și piper se va trage la tigaie, câte două minute pe fiecare parte. Baconul se prepară la cuptor pe hârtie de copt.
Feliile de pâine se vor îmbiba în sucul rămas în tigaie de la ingrediente și se vor servi cu feliile de hribi, bacon și carne de vită, alături de o salată verde, notează a1.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu