Presa franceză, despre terenul de pe Naţional Arena: Seamănă cu un câmp grotesc de cartofi

FOTBAL - PRELIMINARII CE2012 - ROMANIA - FRANTA
FOTBAL - PRELIMINARII CE2012 - ROMANIA - FRANTA

Suporterii echipei tricolore au văzut un joc fragil al naţionalei, dar şi mai fragil a fost gazonul pe care s-a disputat partida. După o jumătate de oră, a cedat. Primăria susţine că iarba nu a apucat să prindă rădăcini pentru că a fost prea cald şi nici nu a plouat.

Presa franceză a criticat dur starea gazonului. Jurnaliştii francezi au asemănat terenul cu un câmp de cartofi sau o grădină plină de muşuroaie de cârtiţă. "Arena Naţională e un paradox. Cum poate un stadion de asemenea anvergură să aibă un aşa gazon? Sigur, câmpul de cartofi pe care a evoluat naţionala Franţei nu poate explica în totalitate jocul oaspeţilor.", a comentat L'Equipe, citat de Antena 3.

" Pe un teren nedemn pentru o partidă internaţională de acest nivel, Franţa n-a putut mai mult de o remiză cu România. Gazonul s-a dislocat şi a devenit realmente imposibil. ", a notat publicaţia France Football.

"Arena Naţională a avut totul, mai puţin gazon. Era complicat să joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci internaţional s-au prins într-un joc în care fiecare schimbare de direcţie, alunecare, transforma iarba într-un grotesc câmp de cartofi", a scris Le Monde.

Citește și: România a remizat cu Franţa, scor 0-0, în primul meci pe Arena Naţională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel