Biden recunoaște, după dezbaterea cu Trump: "Nu vorbesc cu atâta ușurință ca altădată". Dezamăgire chiar și printre susținătorii săi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Citește în articol ce declarații a făcut președintele SUA, Joe Biden.

Președintele SUA, Joe Biden, a rescunoscut, după o prestație slabă în fața fostului președinte Donald Trump la dezbatere că: „Nu vorbesc cu atâta ușurință ca altădată, nu dezbat atât de bine ca altădată”.

„Nu m-aş fi prezentat din nou (candidat în alegeri) dacă nu credeam din toată inima mea şi din tot sufletul meu că pot face această muncă”, a spus Biden în faţa susţinătorilor săi la Raleigh, în Carolina de Nord, stat pe care el are ”intenţia să-l câştige”.

Prestația președintelui Biden, îngrijorătoare

Agenția AFP, citată de Agerpres, scrie că Biden a avut în dezbatere o prestaţie slabă şi adesea incoerentă, lucru care a alimentat discuţia despre vârsta prea înaintată a actualului preşedinte democrat care, la 81 de ani, doreşte un al doilea mandat. Impresia lăsată este că i-a lipsit siguranţa de sine în faţa contracandidatului său, cu doar trei ani mai tânăr decât el, dar care a vorbit mai energic şi hotărât.

Biden a provocat dezamăgire chiar și printre susținătorii săi, vorbind cu o voce răgușită - echipa sa susținând că era răcit - repetând ce spusese deja sau pierzându-se în fraze confuze.

Kamala Harris, vicepreședinta lui Biden, a spus că președintele SUA a avut un început ”laborios” al dezbaterii, dar ea crede că totuşi el a terminat ”în forță”.

Prima confruntare

Candidați la Casa Albă, Joe Biden și Donald Trump, s-au confruntat față în față în prima dezbatere prezidențială din această cursă. Spectatorii au aflat puține lucruri noi despre pozițiile celor doi candidați asupra principalelor probleme, dar probabil acesta nu a fost motivul pentru care mulți s-au uitat. Dezbaterea a început în favoarea lui Trump, în vârstă de 78 de ani, care a părut energic și plin de forță în comparație cu Biden care a vorbit cu o voce răgușită și ezitantă, oferind răspunsuri uneori întortocheate sau pierzându-și firul în timpul mai multor întrebări. 

Citește mai multe despre dezbatere aici: Confruntarea Biden - Trump: Tensiuni, atacuri personale și provocări economice

Vezi și: Boala lui Biden. De ce a fost în dificultate în timpul dezbaterii împotriva lui Trump. Printre simptome: O privire puţin pierdută şi dificultăţi de exprimare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel