Președintele CJC, Mihai Lupu, își cere scuze constănțenilor, după ce a agresat și înjurat un polițist local: Regret cuvintele folosite

Președintele CJC, Mihai Lupu, își cere scuze constănțenilor, după ce a agresat și înjurat un polițist local 1.
Președintele CJC, Mihai Lupu, își cere scuze constănțenilor, după ce a agresat și înjurat un polițist local 1.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și-a cerut scuze tuturor locuitorilor județului pe care îl administrează pentru ieșirea nervoasă din anul 2021, când a agresat un polițist local.

La data de 02.04.2023, Constanța.info a publicat un videoclip, care îl care ca protagoniști pe Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și pe șoferul său.

Este vorba despre o înregistrare, care datează din 17.11.2021 de pe camera unui polițist local. În înregistrare apar președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și șoferul acestuia, cărora nu li s-a permis accesul în Peninsulă cu automobilul, deoarece erau instalate bariere de Primăria Constanța.

Polițistul local susține că cei doi nu ar fi avut permis de acces în Peninsula Constanța. În înregistrare se vede cum președintele CJC, Mihai Lupu, jignește și agresează polițistul local.

Azi, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor.

"Vizualizând aceste imagini, îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor. Mai ales ca suntem în perioada postului trebuie să spunem adevărul. În acea perioada era în vigoare regulamentul zonei peninsulare, pentru că nu aveam permisul la mine, am prezentat legitimația. Polițistul local mi-a luat legitimația și a aruncat-o”, a spus Mihai Lupu, la o conferință, organizată în sala ”Remus Opreanu” a Palatului Administrativ Constanța.

"Prezint scuze tuturor polițiștilor"

"M-am înfuriat și am adresat cuvinte pe care le regret. Evenimentul a avut loc la 20.30, nu la ora 4 dimineața, așa cum apare pe imaginile editate. Regret cuvintele folosite și prezint scuze tuturor polițiștilor. Vreau să menționez că de 6 luni de zile sunt hărțuit de persoanele care nu mai au contracte cu instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța.  Sigur, atitudinea mea nu a fost corespunzătoare, dar faptul că jurnalistul care a public fără să-mi ceară un punct de vedere este de fapt un șantaj", mai spune Mihai Lupu.

Lupu susține că persoana care a făcut publice imaginile în mediul online a vrut doar să îl denigreze.  "Nu am discutat nimic cu agentul. Pe primar l-am rugat să confirme că am permis de acces în Peninsulă. Doar atât i-am cerut. Eu aveam permis ca cetățean. V-am spus că mașina nu avea permis de acces", a mai menționat președintele CJ Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel