Președintele din Chile, care s-a întâlnit recent cu Klaus Iohannis, a rămas blocat într-un tobogan de copii / video

Foto Administrația Prezidențială
Foto Administrația Prezidențială

Gabriel Boric, președintele din Chile, a suferit un accident neobișnuit într-un parc pentru copii. Acesta a rămas blocat într-un tobogan.

Gabriel Boric, președintele statului Chile, a fost protagonistul unei situații neobișnuite într-un parc pentru copii din Punta Arenas, oraș în care a mers pentru a participa la alegerile pentru Consiliul Constitutiv. Președintele s-a dat pe un tobogan și s-a blocat când a vrut să iasă din acesta, conform newsrebeat.

„După zece minute în care a rămas blocat în tobogan și l-a spart, președintele nostru a ieșit”, a spus femeia care a surprins momentul cu telefonul mobil.

Incidentul ar fi survenit din cauza faptului că gura de ieșire a toboganului era prea îngustă pentru un adult, fiind proiectată pentru copii.

Surse de la  președinție au susținut că Boric s-a bucurat de o zi liberă alături de familia sa înainte de a participa la alegerea a 50 de consilieri constituționali care vor analiza propunerea unei noi Magna Carta pentru Chile.

Câteva ore mai târziu, primarul din Punta Arenas a fost nevoit să răspundă întrebărilor privitoare la incident. Claudio Radonich, care a mers în piață cu directorul local de Lucrări Municipale, a confirmat că toboganul „avea o parte ruptă”, care urma să fie reparată.

Cu toate acestea, Radonich s-a bucurat de vizita președintelui și a încercat să evite subiectul. „Întotdeauna este frumos când președintele vine în oraș”, a comentat acesta, conform breakinglatest.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel