Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte cu premierul Emil Boc şi cu parlamentarii PDL la Palatul Parlamenului

Boc Băsescu
Boc Băsescu

Preşedintele Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, întâlnirea a fost solicitată de parlamentarii PDL, pentru a fi găsită o soluţie în privinţa persoanei care va prelua postul de premier în cazul demisiei lui Emil Boc.

Potrivit surselor citate, la această întâlnire ar urma să fie găsită o soluţie în privinţa persoanei care va fi numită premier, după ce luni seară, la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu lideri ai PDL, care a avut loc la Vila Lac 1, propunerea şefului statului pentru un premier tehnocrat ar fi fost susţinută doar de câţiva membri democrat-liberali.

Astfel, majoritatea liderilor PDL s-ar fi declarat împotriva unui premier tehnocrat, o parte dintre lideri propunându-l pe Vasile Blaga. „Nu o să schimb un premier preşedinte de partid cu un secretar general al partidului “, ar fi replicat B[sescu.

Aceleaşi surse mai afirmă că Traian Băsescu le-ar fi spus liderilor PDL că un premier politic mai bun ca Emil Boc nu poate fi, acesta fiind motivul pentru care preferă un tehnocrat.

Citeşte şi:

Băsescu vrea să-l sacrifice pe Boc pentru a salva PDL. Liderii din judeţe se opun – AUDIO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel