EXCLUSIV  Preț dublu la facturi după ce dispare plafonarea. Avertismentul lui Chisăliță

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Dumitru Chisăliță, expert în energie, lansează un avertisment cu privire la ce se va întâmpla pe piața energiei odată ce dispare plafonarea. 

”E un element foarte important, toată lumea stă liniștită, e cumva și o caracteristică a noastră, a românilor, până nu ni se întâmplă ceva, nu credem că se poate întâmpla. Această situație a plafonării și post plafonare la gaz și energie electrică nu ies din tiparul comportamentul clasic al românilor. Problema este că dacă nu ne pregătim de pe acum, adică chiar de mâine, chiar de astăzi, s-ar putea să ne găsim în situații deloc confortabile pentru consumatori în special” a spus Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă. 

Odată ce legislația plafonării își va opri activitatea, ”ne întoarcem la prețurile din contract, prețuri foarte mari. Atât pe gaze, cât și pe energie electrică, prețurile sunt duble” a spus președintele Asociaţiei Energia Inteligentă. Dacă nu facem nimic, conform lui Dumitru Chisăliță, există ”o probabilitate foarte mare ca facturile să ne vină, în aprilie 2025, la un preț dublu”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel