Prețul unei garsoniere de 8 metri pătrați din București. Ai priveliște direct din baie! „Nu ne ajunge spațiul nici să comentăm” - VIDEO

Foto: Captură video TikTok
Foto: Captură video TikTok

Află în articol cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați de pe Calea Moșilor din București.

Un video cu o garsonieră de 8 metri pătrați de pe Calea Moșilor din București a ajuns viral pe TikTok. Locuința se vinde la prețul de 17.000 de euro și este prezentată ca fiind o alegere potrivită deoarece se află într-o zonă ultracentrală. Anunțul a fost făcut public de un agent imobiliar, iar pe filmare putem observa că în acești 8 metri pătrați, au încăput: o canapea extensibilă, un dulap, o masă, un dulap mai mic, o toaletă, o chiuvetă cu duș. Garsoniera nu are bucătărie, dar există una pe hol, folosită la comun de locatarii blocului. Tot acolo se află și mașina de spălat, dar și un spațiu unde pot fi uscate rufele.

"Garsoniera se află pe Calea Moșilor, suntem foarte aproape de universitate, dar și de Unirii. Calea Moșilor numărul 88, este un bloc fără risc seismic. Din nou avem o proprietate atipică. E o proprietate atipică prin suprafața ei. E o suprafață mică. E o garsonieră făcută în 8 metri pătrați, de vânzare, aceasta este garsoniera. Știu că mulți veți comenta, vă voi lăsa să comentați. Avem un pat, acest pat este practic o canapea extensibilă, deci este loc de dormit, avem și un dulap. Nu avem bucătărie, există în schimb o bucătărie comună pe holul etajului. Acolo se pot spăla și rufele, există și mașină de spălat care aparține acestei garsoniere, deci practic există un loc unde se pot spăla și usca rufele. În garsonieră practic doar se odihnește viitorul proprietar sau chiriaș și face un duș aici. Dușul este efectiv lângă toaletă și lângă chiuvetă. Este un veceu mic și o chiuvetă mică, există o pompă în partea de jos, scurgerea se duce cumva în partea de sus și ajunge la baia comună care este pe hol.

Priveliște "foarte frumoasă" direct din baie

Deci practic a fost improvizată această baie pentru a nu se folosi baia comună. Există pentru fiecare mică garsonieră câte o mică baie comună, de fapt o singură baie comună pe hol, dar aici s-a făcut propria baie, mică. Vedem că avem și boiler, și priveliște. Suntem la etajul 5, avem și lift în acest bloc, liftul urcă până la etajul 4, iar un etaj îl urcăm pe scări. Ce vedem în față, în partea dreaptă avem universitatea, vedem și biserica Sfânta Vineri, în dreapta acolo avem Unirii, se ajunge imediat, vă spuneam că suntem ultracentral. Priveliștea este foarte frumoasă. Vă spuneam, 8 metri pătrați de garsonieră, blocul a fost construit undeva în anul 1940.

Este un monument istoric, astfel încât în momentul în care se va vinde garsoniera trebuie întâi să facem un memorie către Ministerul Culturii. Ei au drept să cumpere, dacă ei vor refuza să cumpere, de cele mai multe ori se întâmplă treaba asta, ulterior, după 30 de zile, va cumpăra cel care vrea să cumpere proprietatea. 17.000 de euro este prețul garsonierei. Se poate cumpăra ca investiție, se poate închiria cu un preț mic în regim hotelier. E o investiție bună, proprietarul își poate recupera repede banii în regim hotelier, bineînțeles cu un preț mai mic decât la chiriile normale", a spus Alex, agent imobiliar, pe filmare.

Reacțiile internauților

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia au făcut glume în legătură cu dimensiunea garsonierei prezentat de agent.

Ce a fost înainte? Ghenă?”, a întrebat un bărbat.

„Sunt balcoane mult mai mari decât e garsoniera asta”, a este un alt comentariu.

.„Au tăiat din perete sa intre patul”, a comentat o altă persoană.

„Nu ne ajunge spațiul nici să comentăm”, a scris altcineva.

„De 17.000 îmi iau mașină și dorm în ea”, a comentat un alt internaut. 

@alex_smashfree.ro Garsoniera 8 mp - cl. Mosilor - Ultracentral - pret 17.000 euro #ultracentral #misiuneatiktok #5pasidebine #imobiliarebucuresti #mosilor ♬ sunet original - Alex - Smashfree.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel