Prețul unei nopți de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol și Răzvan Fodor la Vama Veche

Foto: Instagram Smiley / Gina Pistol
Foto: Instagram Smiley / Gina Pistol

Un hotel în care au investit Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor, precum și alte două familii apropiate, a fost deschis la Vama Veche.

Unitatea turistică a fost renovată complet. Hotelul dispune de 14 camere cu pat dublu sau twin, restaurant, piscină, terasă și parcare. Camerele au televizor, mini frigider, climatizare centralizată, dar și o zonă de relaxare, respectiv balcon / terasă cu mobilier de exterior. 

Cum este descrisă o cameră

”Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…)

Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, este descrisă o cameră, pe site-ul hotelului.

”Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina «ca în Bali, mamă»!”, a subliniat Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

Cât costă o noapte de cazare

Turiștii care doresc să meargă în Vama Veche și să se cazeze la hotelul lor, în perioada 15 – 18 iulie, plătesc 750 de lei pe noapte. Până la finalul lui iunie, prețul ar fi de 650 de RON pe noapte.

Totodată, turiștii care vor să se cazeze în luna august, prețurile de cazare ar fi 850 sau 950 RON pe noapte, luând în considerare data aleasă. De asemenea, în luna septembrie 2024, prețul ar fi între 600 și 700 de RON pe noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel