Previziuni astrale 2025 pentru TOATE zodiile. Urmează anul marilor schimbări!

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile anului 2025 pentru fiecare zodie și ascendent!

Cum va fi anul 2025? Acesta aduce un val de transformări astrologice importante. Desigur, accentul va fi pus pe schimbare, dar și pe noi începuturi. Vor fi niște tranzite temporare ale lui Neptun, Saturn și Uranus în alte semne zodiacale, fapt care denotă o etapă de prospețime, dar și de redefinire a direcțiilor pe care le avem în viață. Pe lângă tranzitul lui Saturn și Neptun în Berbec sau Uranus în Gemeni, Venus și Marte vor fi retrograde. Acest lucru aduce un timp de reflecție în acțiuni și în relații. Să nu uităm de mutarea Nodurilor Lunare pe axa Fecioara-Pești, ce discută despre echilibrul dintre sacrificiu și detalii practice.

Ce trebuie să știe toate semnele zodiacului? 

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va retrograda în semnul tău anul viitor, între 2 martie și 12 aprilie. Relațiile, în special cele amoroase, vor trece prin încercări. În această perioadă, pot reveni în viața ta parteneri din trecut. S-ar putea să crezi că merită o nouă șansă, însă este doar o iluzie. De asemenea, s-ar putea să întâlnești persoane noi și să simți că ai găsit sufletul pereche, dar după retrogradare îți vei da seama că nu e așa. În special relațiile blazate vor fi cele mai afectate.

Taur/Ascendent în Taur

Retrogradarea lui Venus în Casa a unsprezecea îți poate da peste cap planurile, în special cele pe termen scurt. Chiar dacă la trecerea dintre ani vei ciocni un pahar de șampanie și îți vei propune diverse obiective pentru anul următor, în martie-aprilie 2025 vei realiza că promisiunile făcute în noaptea de 31 decembrie nu se vor putea concretiza. În prima jumătate a anului, vei fi preocupat de creșterea veniturilor, iar în a doua te vei axa pe dorința de a învăța. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Anul viitor, cu Saturn și Neptun în Casa a unsprezecea, vei vedea schimbări mari în cercul tău de prieteni și în sfera socială, mai ales între martie și septembrie. Totuși, din toamna anului viitor, Saturn și Neptun vor reveni în Casa a zecea. Așadar, vor mai fi câteva provocări și va mai dura până când vei reuși să obții cariera la care visezi sau poziția dorită în societate, pentru care ai muncit mult timp.

Rac/Ascendent în Rac

În iunie 2025, Jupiter va intra în semnul tău și îți va oferi oportunitatea de a ieși din relațiile nepotrivite și de a te dedica studiului. Dacă te vei implica într-un proces de învățare, călătorii sau îți vei lărgi orizonturile, Marele Benefic îți va aduce multe beneficii, indiferent de vârsta pe care o ai. Vei avea puterea, curajul și oportunitățile necesare pentru a face un pas înainte și pentru a te îndepărta de situații care nu îți convin.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel