PREVIZIUNI: Când vor fi majorate pensiile

Problema pensiilor devine pe zi ce trece o problemă din ce în ce mai spinoasă pentru guvernanți. Majorarea pensiilor cu 40% care este prevăzută să aibă loc în luna septembrie a.c. a devenit și mai complicată acum, în contextul pandemiei care ne duce către o certă criză economică.

Analiștii au făcut previziuni asupra majorarea punctului de pensie. Adrian Câciu a explicat faptul că ar trebui să se meargă în continuare pe majorarea punctului de pensie, mai ales că deficitul nu mai este o problemă.

"În mod normal ar trebui să crească pensiile și mai ales să se ducă spre pensiile minime, pentru că, chiar și cu această problemă cu Covid-19 puterea de cumpărare este cea mai importantă, pentru că nu poți să ai ofertă, să investești în ofertă sau să duci oferta către credite că inițial asta e măsura care se vrea de Guvern, dacă nu asiguri cerere, deci desfacere, ca să ai desfacere trebuie să ai putere de cumpărare. Eu aș merge în continuare pe majorarea punctului de pensie, mai ales că acum nu mai este problema deficitului, adăugat la asta aș merge și pe majorarea indemnizației ceea ce înseamnă pensia minimă".

Citește întregul material pe DCBUSINESS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel