Previziuni TARI pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn, Pești. Bani, surprize, eveniment major

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru luna noiembrie.

A doua săptămâna a lunii noiembrie este marcată de numeroase aspecte ale planetei Mercur.

Horoscop noiembrie 2022. Berbec sau cei cu ascendent în Berbec

Cu Marte în Scorpion este bine să vă ocupaţi de tot ceea ce înseamnă credite, rate, datorii, investiţii, afaceri, bani din alte resurse, moşteniri. Pentru tine va veni o perioadă de control. Pe plan personal, în modul general, e o lună de retragere, de hibernare, însă, în acelaşi timp, de planificare, de făcut strategii sau de făcut alte perspective, alte viziuni. Intuiţia îţi va funcţiona foarte bine, spiritul vizionar va fi acolo.  

Horoscop noiembrie 2022. Taur sau cei cu ascendent în Taur

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre.  

Horoscop noiembrie 2022. Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

Bucuria mare este că Mercur scapă de sub aripa retrogradării. Va face nişte aspecte destul de interesante cu Saturn şi cu Jupiter, dar să ştiţi că Mercur în Scorpion, pentru voi, vă duce atenţia foarte mult în zona profesională, în zona muncii, în ritualurile pe care le aveţi, în modul în care vă ocupaţi de treburile gospodăreşti. Cu Mercur în Scorpion, s-ar putea dintr-o dată să nu mai fiţi la fel de comunicativi, de activi, de efervescenţi, ci să fiţi mai introvertiţi, mai înţelepţi.

Horoscop noiembrie 2022. Rac sau cei cu ascendent în Rac

Vine un eveniment surpriză şi vă schimbă viaţa, vreţi, nu vreţi! Nu trebuie să faceţi voi ceva, ci se întâmplă ceva în jurul vostru. Evenimentele pot ţine de copii, de partenerul romantic, de pasiunile voastre sau de partea financiară. Casa a cincea are o implicaţie financiară uimitoare. Pentru cei care sunt singuri, pot găsi persoane care să îi stimuleze foarte mult. Este o lună bună din acest punct de vedere. 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel