EXCLUSIV  Prezență surprinzătoare a Elenei Lasconi. Diana Tache: La Ciolacu te aștepți... dar la ea?!

Cei mai puternici candidați la prezidențiale au un element comun:

... purtarea la vedere a credinței. Dacă la Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion... acest lucru nu este surprinzător, la Elena Lasconi da, este. Și ca să fie sigură că vedem cât este de evlavioasă.... și-a „tras” nu o cruce, ci două la gât. Și Mircea Geoană merge dese la biserici.

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, și-a făcut cunoscută afinitatea pentru valorile creștine de-a lungul carierei sale politice. Într-o țară unde majoritatea populației se declară ortodoxă, afișarea credinței poate părea un gest firesc, menită să rezoneze cu valorile tradiționale ale electoratului. Ciolacu nu a ezitat să fie prezent la ceremonii religioase importante și să-și exprime public credința, folosind acest aspect ca un pilon de stabilitate și continuitate într-o perioadă de incertitudini politice și economice.

4. -imagine fara descriere- (marcel-ciolacu_29527000.jpg)

În acest an, candidaţii la alegerile prezidenţiale au participat la slujba de la Mitropolia Iaşi, în zi de mare sărbătoare pentru creştini. Printre politicienii care au mers acolo se numără Nicolae Ciucă, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, Elena Lasconi, Mircea Geoană.

5. -imagine fara descriere- (marcel-ciolacu-1_25766900.jpg)

Jurnalista Diana Tache a zis că dacă la Marcel Ciolacu este ceva obișnuit să meargă la biserici, la Elena Lasconi nu este ceva obișnuit.

 

3. -imagine fara descriere- (marcel-ciolacu-2_06775400.jpg)

„Marcel Ciolacu are centura neagră la moaște. A mers la Athos, a fost la Mormântul Sfânt. De câțiva ani, Marcel Ciolacu este mereu prezent la biserici. Merge la toate mănăstirile, a fost peste tot. Nu este ceva atipic pentru el că l-am văzut și la Sfânta Parascheva, la Iași.

6. Inquam Pho... (catalin-predoiu--replica-pentru-elena-lasconi-dupa-ce-i-a-cerut-demisia-este-nedrept-sa-sacrifici-adevarul-riguros--in-fuga-dupa-voturi-usor-obtinute_26798400.jpg)

Atipică a fost prezența Elenei Lasconi la Sfânta Parascheva. La fel de atipică a fost și prezența lui Ludovic Orban. El a zis că este pelerin, dar nu știm noi. Spunea că a fost în fiecare an la Cuvioasa, dar că nu l-am văzut noi. Este diferență între pelerin și pelerină... A fost totuși premier. Ar fi știut toată presa dacă mergea”, a spus jurnalista Diana Tache.

Vedeți mai multe la Miercurea neagră:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel