Prezidențiale 2019. Tăriceanu: I-am atras atenția Vioricăi Dăncilă

Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă
Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o serie de declaraţii după ce s-a luat decizia în partid ca el să fie candidatul ALDE la alegerile prezidenţiale. 

Tăriceanu a comentat asupra deciziei PSD de a merge la alegerile prezidenţiale cu un candidat propriu. "PSD-ul, aşa cum ne-a spus doamna Dăncilă, îşi doreşte propriul candidat. Nu putem decât să luăm act de acest lucru. Am avut de mult timp informaţii că se pregăteşte această candidatură, nu au fost făcute publice la nivelul PSD, dar am avut aceste informaţii. Pentru mine şi pentru colegii mei nu a fost o surpriză dar a fost o dezamăgire această decizie care sigur că va induce anumite probleme în cadrul coaliţiei. Şi i-am spus şi doamnei Dăncilă că va urma o competiţie electorală în care sigur, cel puţin în ceea ce mă priveşte, nu voi ataca partenerii de coaliţie, celălalt contracandidat. Dar în campanie spiritele se mai înfierbântă.

Nu e exclus ca la nivel local să avem diverse luări de poziţii, să apară anumite probleme. Nu mă aştept ca lucrurile să meargă mai bine în coaliţie după încheierea campaniei. Riscul este, din contră, ca lucrurile să meargă mai prost şi i-am atras atenţia doamnei Dăncilă asupra acestui lucru, rugând-o să analizeze şi consecinţel acestei decizii", a declarat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel