EXCLUSIV  Prezidențialele și referendumul din București. Analize la sânge făcute de Tache, Ciuvică și Chirieac

Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Miercurea Neagră.

Miercuri, 23 octombrie 2024, începând cu ora 12:00, analistul politic Bogdan Chirieac, Diana Tache, jurnalistă Sursa Zilei, și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Miercurea Neagră.

Principalele subiecte de dezbatere vor fi: 

1. Prezent în programele de țară ale principalilor săi contra-candidați, capitolul Justiție lipsește din programul lui Marcel Ciolacu. Motivul: „Cred că am vorbit prea mult despre justiție. Gata, funcționează, hai să o lăsăm în pace”, a explicat Ciolacu.

2. Cum demonstrează DNA că funcționează Justiția: dosare deschise pe bandă rulantă în această campanie, cel mai popularizat dintre ele fiind cel al lui Nelu Tătaru. Ce s-a ales de dosarele legate de pandemie deschise de DNA, cu care se lăuda public Crin Bologa?

3. Organizarea referendumului în București odată cu primul tur al prezidențialelor, aprobată de Parlament. Rămâne un singur obstacol: o eventuală decizie a CCR, care a declarat neconstituțională, în 2016, organizarea unui referendum local odată cu alegerile locale.

4. Ultimele sondaje pentru prezidențiale – adevăr sau provocare. Cum răstoarnă ierarhia în preferințele electoratului

Emisiunea va fi transmisă pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale DC News, miercuri, 23 octombrie 2024, de la ora 12:00. 

Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel