Prima apariţie publică a prinţesei Anne după externare - Video în articol

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prinţesa Anne a Marii Britanii, sora regelui Charles al III-lea, a avut vineri prima apariție în public, după ce a fost spitalizată la sfârşitul lui iunie.

Îmbrăcată într-un taior gri, purtând o pălărie de culoare închisă, fiica Elisabetei a II-a, în vârstă de 73 de ani, a asistat la o competiţie desfășurată în Gloucestershire, de o asociaţie ecvestră pentru persoane cu handicap, Riding for the Disabled Association. Prinţesa este fostă călăreaţă de înalt nivel, patronează asociaţia din anul 1971 şi este preşedinta acesteia din anul 1986, transmite Agerpres, care citează AFP.

Video

Acesta este primul angajament public al prinţesei Anne de când a fost spitalizată, la 23 iunie, după ce a suferit, potrivit Palatului Buckingham, 'răni minore' şi 'comoţie cerebrală' în urma unui incident care a avut loc la locuinţa sa din Gatcombe Park. Potrivit medicilor prinţesei, rănile sale au fost compatibile cu un şoc provocat de capul sau picioarele unui cal.

Prințesa Anne este cel mai activ membru al familiei regale, foarte populară în Marea Britanie, a suferit un accident, după ce ar fi căzut de pe cal

Prinţesa este foarte populară în Marea Britanie și este cel mai activ membru al familiei regale, cu sute de angajamente pe an. Aceasta a rămas internată în spital timp de cinci zile, la Bristol, în sud-vestul Angliei, înainte de a reveni la Gatcombe Park, cu scopul de a îşi petrece acolo perioada de convalescenţă.

În urma acestui accident, prinţesa a fost nevoită să îşi anuleze participarea la banchetul de stat desfășurat la Palatul Buckingham la sfârşitul lunii iunie, în onoarea împăratului Japoniei, Naruhito şi a soţiei sale, împărăteasa Masako, dar şi o călătorie oficială în Canada. 

Prințesa Anne s-a născut la data de 15 august 1950 și este cunoscută pentru numeroase acțiuni caritabile, precum și pentru angajamentul față de serviciul public. Prințesa Anne are titlul de Prințesă Regală. Acest fapt înseamnă faptul că este un titlu de curtoazie care s-a acordat fiicei celei mai în vârstă a monarhului britanic. Este o tradiție care datează din secolul al XVII-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel