EXCLUSIV  Prima Casă 2024, program adițional. Apare un nou credit pentru români, prin care statul garantează 50.000 de euro!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Dumitru Nancu, directorul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, a anunțat un program adițional la Prima Casă. 

”Am propus Comisiei Europene o garanție de 50.000 de euro pentru orice cetățean persoană fizică” a anunțat Dumitru Nancu, în interviul DCNews. El a lămurit că orice român poate lua o garanție de 50.000 de euro de la stat, ”ceea ce înseamnă un credit de 70.000 de euro, pentru modernizarea locuinței”. ”Nu contează că locuința este achiziționată din surse Prima Casă sau din alte surse” a spus directorul FNGCIMM. Creditul este pentru ”îmbunătățirea energetică”. 

Programul este unul flexibil, nefiind condiționalități de vârstă, de exemplu. Tot ce are de prezentat un cetățean este certificatul energetic. 

Comisia Europeană nu te lasă să garantezi mai mult de 70%, a mai explicat Dumitru Nancu, el precizând că 580 de milioane de euro vin bani europeni pentru garantare. 

În continuare, președintele FNGCIMM, a vorbit și despre alte instrumente financiare. Vezi în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel