Prima declarație a femeii care nu a știut că e gravidă / „Am rămas șocată! Cum să am o fetiță? Eu știam că am două!“

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Femeia care a ajuns la spital cu dureri abdominale, fără a bănui că e însărcinată, a povestit cum a aflat că a născut.

Femeia care a născut la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a făcut primele declarații despre situația în care s-a aflat, după ce a ajuns la unitatea medicală cu dureri abdominale și a fost operată de hernie.

„După operație, mi-au spus că am o fetiță. Eu le-am spus că nu, am două fetițe (n.r. femeia mare are acasă două fete gemene). Le-am zis că nu înțeleg, la care medicii din nou: Ați născut o fetiță! Am rămas șocată, impresionată. Cum să am o fetiță? Eu știam că am două! Nu realizam“, a mărturisit femeia.

„M-am bucurat!“, a spus femeia.

Potrivit Antena 3 CNN, aceasta nici nu bănuia că ar putea să fie însărcinată, deoarece lua anticoncepționale.

CITEȘTE ȘI        -      Declarație incredibilă a medicului care nu și-a dat seama că o femeie e gravidă în 9 luni și a operat-o de hernie: Nu am simțit sarcina la palpare

Femeia era originară din localitatea Tismana și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cu dureri abdominale. Medicii au consultat-o și i-au pus diagnosticul de hernie intestinală, deși femeia era însărcinată în luna a noua. 

Nici femeia, dar nici medicii nu au avut habar că aceasta este însărcinată, până în momentul în care a fost tăiată pentru a fi operată de hernie. De asemenea, femeia a dat naștere unei fetițe, perfect sănătoasă, de 3,2 kilograme.

CITEȘTE ȘI        -        O femeie care nu știa că e însărcinată în 9 luni a ajuns la spital cu dureri abdominale. Medicii au operat-o de hernie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel