Prima declarație a presupusului criminalul din Vaslui: "L-am ucis și l-am băgat în troller". Care ar fi motivul crimei

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Vezi în articol prima declarație a presupusului criminalul din Vaslui, care și-ar fi băgat victima în geamantan.

Un individ din Vaslui suspectat că a omorât un bărbat și l-a băgat într-un geamantan pe care l-a abandonat la marginea drumului, a fost reținut de polițiști. Motivul crimei ar fi gelozia. Acesta s-ar fi enervat pe bărbat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu iubita lui și l-ar fi ucis.

"L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că a făcut sex cu femeia mea", este prima declarație făcută de suspect în fața presei.

"Mi-a intrat în casă, mi-a luat prima femeie, a dus-o la produs și acum l-am prins tot în casă cu femeia mea. Eu nu mai puteam să fac nimic, a sărit la mine cu cuțitul. Era dezbrăcat și se culca cu ea", a mai spus acesta.

Între timp, apar detalii şocante în acest caz. Potrivit anchetatorilor, presupuşii ucigaşi ar fi mers pe jos 8 kilometri şi ar fi încercat să îşi ascundă urmele. În plus, în tot acest timp ei ar fi făcut făcut live pe Facebook şi ar pretins că sunt în Capitală, deşi se aflau, de fapt, în Vaslui, transmite Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Descoperire macabră în Vaslui. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, la marginea drumului

Bărbatul a avut o moarte violentă

Potrivit rezultatelor necropsiei, bărbatul din Vaslui a fost omorât cu mai multe lovituri de topor. De altfel, vecinii suspectului de crimă spun că acesta era un om extrem de periculos şi dormeau cu furca la uşă de frica lui. Aceștia s-au declarat șocați de cruzimea cu care a fost omorât bărbatul.

"Eu am 27 de ani, dar nu s-a întâmplat așa ceva aici", a spus un localnic.

"Nu-i normal că stăm cu frică. Te omoară, te pune, şi te duce...", spune un alt localnic.

Victima locuia într-un sat din Bacău. Anchetatorii au analizat trecutul bărbatului ucis și au aflat că suspecţi sunt un fost coleg de penitenciar al victimei şi concubina lui. Cei doi au fost reţinuţi în Braşov şi vor fi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel