Prima imagine cu celebrul lunetist ucrainean Viacheslav Kovalskyi, care a ucis un inamic rus de la aproape 4 kilometri / foto

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Lunetistul ucrainean Viacheslav Kovalskyi a doborât recordul mondial, lovindu un inamic rus de la o distanță de 3800 de metri.

Anton Gerashchenk, consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, spune că celebrul lunetist Viacheslav Kovalskyi a doborât un nou record, după ce a reușit să ucidă un inamic rus de la aproape 4 kilometri distanță.

„Viacheslav Kovalskyi, un fost om de afaceri în vârstă de 58 de ani care acum este lunetist la unitatea de contrainformații a Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), a doborât recordul cu puțin înainte de zorii zilei de 18 noiembrie.

Împreună cu partenerul său, care a calculat distanța, viteza vântului și alți parametri, și-a stabilit o poziție pe malul opus al râului Nipro, în regiunea Herson, față de armata rusă.

După ce a decis să tragă, partenerul lui Viacheslav a început să măsoare distanța până la soldați. El a calculat parametrii împușcării, umiditatea aerului și temperatura, care au afectat viteza glonțului.

Glonțului i-a luat aproximativ nouă secunde pentru a-și atinge ținta. Kovalskyi spune că lovitura a stabilit un nou record de distanță, doborând recordul anterior cu mai mult de 260 de metri“, a scris Anton Gerashchenko pe X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel