Prima Lună Nouă a toamnei 2024. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Luna Nouă de pe 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile.

Astrologul Daniela Simulescu sugerează că acea dată este perfectă pentru curățenia de toamnă.

O Lună Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna se alătură și marchează începutul unui nou ciclu lunar. Acest moment este ideal pentru a începe proiecte noi, a stabili intenții și a desfășura ritualuri.

Arhetipul Fecioarei este legat de muncă asiduă și dedicare. Potrivit Danielei Simulescu, Fecioara este asemănată cu o furnică: harnică, modestă, atentă la detalii și concentrată asupra propriei vieți.

Luna Nouă în Fecioară vine cu o încărcătură particulară. Acest semn este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Acest eveniment astrologic ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea.

Cei care vor profita de energia Lunii Noi sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece la tine în Casa a șasea. Așa că este nevoie de puțină curățenie în ceea ce privește relațiile cu colegii, în primul rând. Dar îți trebuie și un pic de ordine în ceea ce privește stilul tău de viață. Cumva, ar trebui să cauți un stil minimalist, să faci totul cât mai simplu. Nu este momentul să te complici, pentru că Luna va fi în careu cu Jupiter și cu Marte. Așa că o să ai multe tendințe de a exagera. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va avea loc în Casa a cincea, așa că în relațiile tale cu copii, este nevoie de multă simplitate. Nu trebuie să te complici nici în ceea ce privește evenimentele legate de aceștia. Poate că trebuie să îi înscrii la scoli, la grădinițe, să faci tot felul de dosare. Ocupă-te din timp de ele. O Lună Nouă în Casa a cincea vorbește și despre tot ceea ce înseamnă simț practic în chestiunile amoroase. Trebuie să se îmbine totul, fiindcă dragostea trece prin stomac. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Luna Nouă se va petrece în Casa a patra. Este momentul potrivit pentru curățenie. Când vorbim despre această casă, ne gândim prima data la locuință, la mediul în care noi ne petrecem cel mai mult timp, dar ne gândim și la relația cu familia. Tu ai nevoie de curățenie, de modestie, de simplitate și de foarte multă liniște. Este o perioadă potrivită să îți schimbi locuința, să renovezi, ori să cumperi ceva nou, care să îți îmbunătățească locuința.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă are loc în Casa a treia, așa că este posibil ca relațiile tale cu oamenii cei mai apropiați să aibă nevoie de un alt suflu. Poate că atitudinea față de ei se va schimba. Dacă până acum trăgeai de tine să fie totul bine, de acum înainte trebuie să te gândești și la binele tău, nu doar la binele lor. Mai mult, o Lună Nouă în această casă vorbește de niște limite, la propriu sau la figurat. Îți poți depăși limitele mergând în locuri pe care nu le-ai mai văzut până acum, însă cu oamenii apropiați, comunicarea trebuie să fie diferită. Dar nu vorbim de promisiuni, ci de fapte.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel